Top

Privaatsuspoliitika

Käesolevas dokumendis nimetatakse Plumme Beauty OÜ-d Meie Ettevõtteks. Käesolev privaatsuspoliitika selgitab, kuidas Meie Ettevõte kasutab teie poolt meie veebilehe kasutamisel teie käest kogutud isikuandmeid. Isikuandmed on teave, mis puudutab teid kui füüsilist isikut, see tähendab andmesubjekti, mille kaudu teid identifitseeritakse või tuvastatakse.

Käesoleva privaatsuspoliitikaga reguleeritakse järgmiseid teemasid:

  • Milliseid andmeid me kogume?
  • Kuidas me teie andmeid kogume?
  • Kuidas me teie andmeid kasutame?
  • Kuidas me teie andmeid salvestame?
  • Turundus
  • Millised on teie andmekaitse õigused?
  • Mis on küpsised?
  • Kuidas me küpsiseid kasutame?
  • Mis tüüpi küpsiseid me kasutame?
  • Kuidas oma küpsiseid hallata
  • Teiste veebisaitide privaatsuspoliitika
  • Muudatused meie privaatsuspoliitikas
  • Kuidas meiega ühendust võtta?
  • Kuidas pöörduda järelevalvet teostavate ametiasutuste poole?

 

 

Milliseid andmeid me kogume?

Meie Ettevõte kogub järgmisi andmeid:

  • isikut tuvastavad andmed, näiteks: ees- ja perekonnanimi, sünniaeg, isikut tõendavad dokumendid jne;
  • kontaktandmed, näiteks: e-posti aadress, aadress, telefoninumber jne;
  • kommunikatsioon, näiteks: e-posti teel kogutud teave.

 

Kuidas me teie andmeid kogume?

Teie esitate otse Meie Ettevõttele suurema osa meie poolt kogutavatest andmetest. Kogume ja töötleme teie andmeid, kui:

  • Te registreerute veebis või tellite mõne meie toote või teenuse;
  • Te täidate vabatahtlikult kliendiküsitluse või annate tagasisidet meie vastusakna või e-posti teel;
  • Te kasutate või vaatate meie veebilehte oma brauseri küpsiste kaudu.

Isikuandmete kogumisel juhindume me Eesti ja Euroopa Liidu õigusaktides kehtestatud põhimõtetest, nt. minimalismi ja sihipärasuse põhimõtted.

Rõhutame, et isikuandmete kogumine ei ole meie eesmärk, kuid need võivad meile teatavaks saada kauba müügi ja teenuse osutamise käigus ning ka näiteks juhul, kui saadate meile vastavad andmed mis tahes viisil.

 

Kuidas me teie andmeid kasutame?

Meie Ettevõte kogub teie andmeid, et saaksime:

  • Töötleda teie tellimust, korraldada kauba tarne ja hallata teie kontot;
  • Saata teile e-postiga teavet uute toodete, infolehtede ja muude toodete ja teenuste eripakkumiste kohta, mis võivad teile huvi pakkuda.

Kui nõustute, siis jagab Meie Ettevõte teie andmeid meie partnerettevõtetega (näiteks kauba eest tasumiseks makseteenuse osutamine või logistikateenused kauba tarneks), et nad saaksid teile pakkuda oma tooteid ja teenuseid.

Kui Meie Ettevõte töötleb teie tellimust, võime ma pettuste vältimiseks edastada teie andmed krediiditeenuse osutajale ja kasutada selle tõkestamiseks ka saadud teavet. Meie Ettevõte vastutab isikuandmete töötlemise eest. Krediitkaartide ja KEVIN EU, UAB pangalinkide kasutamise korral edastab Meie Ettevõte andmete töötlejale maksete tegemiseks vajalikud teie poolt sisestatud isikuandmed. Kauba kohaletoimetamiseks teie soovitud sihtkohta peame edastama mõned isikuandmed ka transporditeenuse pakkujale.

 

Kuidas me teie andmeid salvestame?

Meie Ettevõte salvestab teie andmeid turvaliselt meie rajatistes või teenusepakkujate ruumides, mis asuvad kõik EMP (Euroopa Majanduspiirkonna) territooriumil.

Kui olete meile oma nõusoleku andmete töötlemiseks andnud, siis võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta. Sellistel juhtudel loetakse kogu andmetöötlus, mis on toimunud enne teie nõusoleku tühistamist, õiguslikult vastavaks. Oma nõusoleku tühistamiseks võite meie e-teenuse tellimusest loobumiseks klõpsata meilt saadud kirjas oleval lingil. Samuti saate oma kasutajakontol sobivaid sätteid muuta või saata kiri nõusoleku tagasivõtmiseks Meie Ettevõtte e-posti aadressile customersupport@plummebeauty.com. Kui saadate meile sõnumi, milles teatate, et te ei soovi enam meilt e-kirju saada, ei saada me teie märgitud e-posti aadressile täiendavaid e-kirju.

Turundus

Meie Ettevõte soovib saata teile teavet meie ja meie partnerettevõtete toodete ja teenuste kohta, mis võivad teile huvi pakkuda.

Kui olete nõustunud turundusteabe saamisega, võite sellest alati hiljem loobuda.

Teil on igal ajal õigus takistada Meie Ettevõttel turunduseesmärkidel teiega ühendust võtmast.

Kui te ei soovi, et me turunduslikel eesmärkidel enam teiega ühendust võtaksime, saatke palun vastavasisulise sooviga e-kiri aadressile customersupport@plummebeauty.com või tühistage tellimus, kasutades meie saadetud e-kirjas olevat linki.

Millised on teie õigused oma andmete kaitseks?

Meie Ettevõte soovib olla kindel, et olete kõigist oma andmekaitse õigustest täielikult teadlik. Igal kasutajal on õigus järgmisele:

Juurdepääsuõigus – teil on õigus taotleda Meie Ettevõttelt teie isikuandmete koopiaid. Põhjendatud juhul võime selle tagamise eest küsida väikest tasu.

Õigus andmete parandamisele – teil on õigus nõuda, et Meie Ettevõte parandaks teie hinnangul ebatäpset teavet. Samuti on teil õigus paluda Meie Ettevõttel täita teie arvates puudulikku teavet.

Õigus andmete kustutamisele – teil on õigus nõuda, et Meie Ettevõte kustutaks teie isikuandmed.

Õigus taotleda teie andmete töötlemise piiramist – teil on õigus nõuda, et Meie Ettevõte piiraks teie isikuandmete töötlemist teatud tingimustel.

Õigus esitada teie andmete töötlemisele vastuväiteid – teil on teatud tingimustel õigus esitada vastuväiteid sellele, kuidas Meie Ettevõte töötleb teie isikuandmeid.

Õigus andmete teisaldamisele – teil on õigus nõuda, et Meie Ettevõte edastaks teatud tingimustel kogutud andmeid teisele organisatsioonile või otse teile.

Kui esitate mõne eelkirjeldatud taotluse, siis kohustume teie taotlusele vastama esimesel võimalusel, kuid hiljemalt ühe kuu jooksul arvates taotluse esitamisest. Kui soovite mõnda neist õigustest kasutada, võtke palun meiega ühendust e-posti aadressil customersupport@plummebeauty.com.

Küpsised

Küpsised on teie arvutisse paigutatud tekstifailid, et koguda standardset Interneti-logi teavet ja külastajate käitumisteavet. Kui külastate meie veebilehte, võime koguda teilt teavet automaatselt küpsiste või muu sarnase tehnoloogia kaudu

Lisateabe saamiseks külastage veebisaiti allaboutcookies.org.

Kuidas me küpsiseid kasutame?

Meie Ettevõte kasutab küpsiseid teie veebilehe kasutuskogemuse parandamiseks mitmel viisil, sealhulgas:

  • Sisselogituna hoidmine;
  • Mõistmine, millisel viisil te meie veebilehte kasutate.

Mis tüüpi küpsiseid me kasutame?

Küpsiseid on mitut tüüpi, kuid meie veebileht kasutab:

  • Funktsionaalsus – Meie Ettevõte kasutab selliseid küpsiseid, et me teid oma veebilehte külastades ära tunneksime ja seeläbi teie varasemalt valitud eelistusi meelde jätaksime. Need võivad hõlmata eelistatavat keelt ja asukohta.
  • Reklaam – Meie Ettevõte kasutab neid küpsiseid teabe kogumiseks veebilehe külastuse, vaadatud sisu, jälgitud linkide ning teie brauseri, seadme ja IP-aadressi kohta. Meie Ettevõte jagab reklaami eesmärgil mõnikord ka kolmandatele isikutele nende andmete piiratud aspekte. Võime küpsiste kaudu kogutud veebiandmeid jagada ka oma reklaamiteenust osutvaate partneritega. See tähendab, et kui külastate mõnda muud veebilehte, siis võidakse teile kuvada reklaame, mis on ajendatud meie veebilehe varasemast külastamisest tingitud sisust.

Kuidas hallata küpsiseid?

Te saate oma brauseri seadistada küpsiseid mitte aktsepteerima ja selle tarbeks abistab teid eelviidatud veebileht, kuidas küpsiseid oma brauserist eemaldada. Mõnel juhul ei pruugi aga mõned meie veebilehe funktsioonid seetõttu toimida.

Google Analytics

Meie veebileht sisaldab Google Analyticsi veebikasutuse analüüsi tööriista, mis kogub teavet veebilehel olevate kasutajate kohta. Näiteks kasutaja riist- ja tarkvara kasutamist ning sirvimist ja lehtedel püsimist.

Muude veebilehtede privaatsuseeskirjad

Meie Ettevõtte veebileht võib sisaldada linke teistele veebilehtedele. Käesolev privaatsuspoliitika kehtib ainult Meie Ettevõtte veebilehe kohta, seega kui klõpsate mõne teise veebilehe lingil, peaksite andmekaitse eesmärkidel tutvuma nende privaatsuseeskirjadega.

Muudatused meie privaatsuseeskirjades

Meie Ettevõte jälgib regulaarselt oma privaatsuspoliitikat ja lisab sellele veebilehele vastavalt vajadusele värskendusi. Seda privaatsuspoliitikat värskendati viimati 20. mail 2021.

Kuidas meiega ühendust võtta?

Kui teil on küsimusi Meie Ettevõtte privaatsuspoliitika, teid puudutavate andmete kohta või kui soovite kasutada mõnda oma andmekaitsealast õigust, võtke meiega kindlasti ühendust.

Saatke meile e-kiri: customersupport@plummebeauty.com 

või kirjutage meile aadressil: Narva mnt 7b, 10117 Tallinn, Eesti

Kuidas pöörduda järelevalvet teostavate ametiasutuste poole?

Kui soovite kaebusest teatada või kui tunnete, et Meie Ettevõte ei ole teie muret rahuldavalt lahendanud, võite pöörduda Andmekaitse Inspektsiooni poole: www.aki.ee/et.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.

Reset Password