6 NIPPI PLOOMIÕLI KASUTAMISEKS

loomiõli on tõeliselt mitmekülgne ega väsi üllatamast. Rikkalikult toitev ning kõrge antioksüdantide sisaldusega ploomiõli hoolitseb nii sinu naha, küünte, juuste kui ka peanaha heaolu eest, pakkudes sinu kehale vaid parimat. Lisaks on ploomiõli 100% naturaalne, ilma ühegi lisaaineta ning valmistatud vaid kõrgkvaliteetsete Prantsuse päritolu maheploomide tuumadest. Selleks, et saaksid ploomiõlist maksimumi võtta, jagame sinuga 6 kasulikku nippi selle tõeliselt väeka õli kasutamiseks.

1) KANNA NAHALE!

Naturaalne ploomiõli sisaldab ülikasulikke oomega-3, oomega-6 ning oomega-9 rasvhappeid, mis niisutavad sinu nahka õrnalt, pakkudes kaitset nii välismõjude kui ka vabade radikaalide poolt tekitatud kahjustuste eest. Ploomiõli sobib suurepäraselt nii naha niisutamiseks kui ka meigi aluskreemiks. Õli ei ummista poore ning on sobilik kõikide nahatüüpide puhul, sobides ideaalselt ka tundlikule nahale. Ploomiõli on nahale väga kerge ning 100% mittekomedogeenne. Lisaks on ploomiõli oma rikkaliku E-vitamiini sisalduse tõttu tõhus abiline erinevate nahaprobleemide puhul nagu akne, rosaatsea ning ekseem. Õlis sisalduvad põletikuvastased osakesed aitavad kahjustatud nahka parandada. Ploomiõli imendub kiiresti, ei jäta nahka läikima ega tekita ebameeldivat “maskiefekti”. Kasutamine on samuti imelihtne – kanna paar tilka õli puhtale nahale 1-2 korda päevas.

2) KASUTA HUULEPALSAMI ASEMEL

Toitainerikas ning looduslikult aromaatne martsipanilõhnaline ploomiõli niisutab, pehmendab ning noorendab sinu huuli, muudab need elastseks ning pakub tõhusat kaitset lõhenemise eest. Parima tulemuse saavutamiseks soovitame huuli eelnevalt koorida ning seejärel paar tilka õli huultele kanda.

3) KASUTA KÜÜNENAHKADE PEHMENDAMISEKS

Tihti kipuvad kuivad küünenahad lõhenema, põhjustades ebamugavust ning rikkudes küünte kauni väljanägemise. Ploomiõli hoolitseb sinu küünte eest, muutes küünenahad pehmeks, kaitstes neid traumade ja väliste ärritajate eest ning hoides naha elastsena. Lisaks aitab õli parandada ka küünte tervist, stimuleerides küünte kasvu ning muutes need kauniks ja vastupidavaks, mõjudes küünte kasvule soodustavalt. Hõõru lihtsalt kergete masseerivate liigutustega paar tilka õli igale küünele ning küünenahale. Vaid mõnest õlitilgast piisab, et muuta küüned säravaks ning elujõuliseks. Ploomiõli imendub kiiresti ega jäta nahka rasvaseks.

4) LISA 1-2 TILKA PLOOMIÕLI KREEMI VÕI JUMESTUSKREEMI SISSE

Ploomiõli jumestuskreemi sees annab sinu nahale erakordselt kauni sära ning aitab hoida jumestuse ühtlasena. Lisa paar tilka ploomiõli jumestuskreemile enne selle näole kandmist. Nii pakud oma nahale parimat hoolitsust ka meiki kandes. Lisaks võid õli lisada ka oma niisutava kreemi sisse. Ploomiõli kreemi sees toidab ning varustab sinu nahka kasulike antioksüdantidega, pakkudes mitmekülgset niisutust ning kaitset kogu päeva vältel.

5) NIISUTA JUUKSEOTSI NING HOOLITSE PEANAHA EEST!

Ploomiõli kaitseb sinu juukseid kuumakahjustuste eest ning selles sisalduv linoolhape aitab muuta juukseotsad siidiselt pehmeks ning kaunilt läikivaks. Õli imendub kergesti, jätmata juustele rasket õlikihti. Ploomiõli niisutab juukseid sügavuti, taaselustades ka kõige kuivemad ning rabedamad juuksed, andes neile taas rikkaliku sära. Õli sobib kasutamiseks kõikide juuksetüüpide puhul ega suru juukseid peadligi. Kanna mõned tilgad ploomiõli niisketesse juukseotstesse näiteks peale õhtust juuksepesu. Tänu rikkalikule E-vitamiini ning kasulike rasvhapete sisaldusele on ploomiõli suurepärane abiline ka kuiva ning ärritunud peanaha puhul, mõjudes rahustavalt eriti hästi peale juuste keemilist töötlemist.

6) KASUTA LISAKAITSENA UV-KIIRGUSE EEST

Ploomiõli on tänu rikkalikule polüfenoolide sisaldusele tugevalt põletikuvastane, kaitstes nahka tõhusalt UV-kiirgusest põhjustatud kahjustuste eest ning omades ka mõõdukat SPF kaitset. Ploomiõli päikesekaitse võib ulatuda kuni SPF20ni. Kanna paar tilka õli näole enne päikese kätte minemist.

Tutvu ploomiõliga lähemalt meie E-POES ning proovi ise järele. Lubame, et sa ei pea pettuma!

Lisa oma kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

The maximum upload file size: 2 GB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ostukorv
Scroll to Top